Ecolab Sekusept poeder Aktiv 1,5kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ecolab Sekusept poeder Aktiv 1,5kg

excl. btw € 51,95
incl. btw € 62,86

Door dit product te kopen verzamel je 62 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 62 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 1,24.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Sekusept aktiv desinfecterend poeder instrumentendesinfectie 1,5 kg

Sekusept aktiv is een krachtige aldehydevrije oplossing voor de reiniging en desinfectie van instrumenten, incl. glas, metaal, kunststof en endoscopen. De Sekusept instrumentendesinfectie is materiaalcompatibel, schuimarm en volledig oplosbaar.

  • Instrumentdesinfectiemiddel met maximale reinigingsprestatie
  • Compatibel met vele andere werkzame stoffen
  • Korte inwerktijden dankzij krachtige formule
  • Hoge materiaalcompatibiliteit
  • Schuimarm
  • Stuifvrij granulaat
  • Volledig oplosbaar
  • Werkzaam tegen: bacteriën (incl. TB), gisten en sporen, HBV, HIV, vakzinia, adeno, papova en polio Opgenomen in de lijst van RKI, werkbereik A, VAH-gecertificeerd
  • Kunststof emmer van 1,5 kg met maatbeker

Sekusept aktiv instrumentendesinfectie is geschikt voor de handmatige reiniging en desinfectie van thermostabiele en thermolabiele medische instrumenten, inclusief flexibele endoscopen. Het desinfectiemiddel is uiterst geschikt voor de endoscoopbehandeling in circulatie. Bovendien kan de Sekusept instrumentendesinfectie worden gebruikt in het ultrasoonbad.

Gebruik:

De praktische en nauwkeurige dosering is mogelijk met het bijgesloten maatschepje (30 ml=20g). Bij het aanmaken, de oplossing meermaals doorroeren. Na 15 min. is de oplossing gebruiksklaar. Onmiddellijk na gebruik de instrumenten onderdompelen (bij het desinfecteren van oppervlakken, gebruik een werkdoek voor éénmalig gebruik). Zorg voor volledige onderdompeling van het instrumentarium. Na de voorgeschreven inwerktijd, de voorwerpen uit de oplossing nemen en met water van minstens drinkwaterkwaliteit (<30°C) afspoelen. De oplossing dagelijks verversen. Dosering: 20 g (= 30 ml) 1 maatschepje op 1 liter = 2 %, 20 g (= 30 ml) 1 maatschepje op 4 liter = 0,5 % Het actieve bestanddeel perazijnzuur wordt gevormd tijdens het aanmaken van de oplossing in het water.


Datasheet

599019722
Nieuw
3 kg
6 Items
6097438779701
Klanten kochten ook